Izgradite poslovnu saradnju! Preuzmite desktop aplikaciju “Poslovni centar White Knight” – (PCWK)!

Desktop aplikacija “PCWK – Poslovni centar White Knight” je poslovna aplikacija, za mala i srednja preduzeća Zapadnog Balkana. Ideja za ovaj projekt proizašla je iz promatranja nacionalnog tržišta malih i srednjih preduzeća koje zahtjeva veliku upornost i odricanje na promociji vlastitog poslovanja.

Smatrajući potrebnim da se pomogne i olakša prisutnost na domaćem i međunarodnom tržištu napravio sam ovu aplikaciju koju korisnici mogu testirati i ocijeniti. Međusobnom E-mail komunikacijom privrednicima omogućava jednostavan i siguran poslovni servis te direktan kontakt sa drugim korisnicima. Instaliranjem aplikacije i registracijom korisniku je omogućeno da jednom ili više drugih korisnika ponudi svoje proizvode, usluge ili zatraži nabavku ili partnerstvo u biznisu. Ova aplikackija je testna faza projekta koja je podložna izmjenama na prijedlog korisnika aplikacije. Ova testna faza je vremenski ograničena na 30 dana, od dana objavljivanja u medijima. Samo korištenje aplikacije ne zahtjeva visok nivo obrazovanja te je prilagođena osnovnom znanju informatike.

Ukoliko projekt dobije finansijsku podršku i zaživi u slijedećoj fazi razvoja omogućili bi i druge usluge, poput poslovnog savjetovanja i sl. A u zadnjoj fazi razvoja ovog jedinstvenog projekta, formiranje Prodajne Akademije i nacionalnih timova zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Makedonije i Srbije.
Uz dogovor, ovo je ujedno i poziv da se za realizaciju projekta mogu priključiti zainteresovani pojedinci i institucije.

Zainteresovani korisnici apliakciju mogu preuzeti ovdje.

Posjetite PCWK oficijalnu web stranicu!

Autor članka, programiranje i design aplikacije: Haris Aščalić

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s