TECH VIJESTI: 30 DANA POSTOJANJA, STATISTIKA NEVJEROVATNA, NOVI DESIGN I REKLAMNI PROSTORI!

Hvala vam! Da nema vas ne bih bilo ni naše drage web stranice Tech vijesti.

Za 30 dana postojanje naše stranice smo objavili 311 članaka. U toj skupini sigurno nema članaka koji nisu zanimljivi i korisni jer samo objavljujemo one najinteresantnije u IT svijetu. Posjećenost prema WordPressu za 30 dana je 2.173 klikova na našu stranicu iz zemalja: Bosna i HercegovinaNjemačkaVelika Britanija, Srbija, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Austrija, Sjedinjene Američke Države, Slovenija, Italija, Portugal i Švedska.

Promijenili smo design stranice tačnije fotografije članaka, zatim sadržaj članaka, fotografija i video u člancima i kategorije vijesti. Osim toga, možete kupiti reklamni prostor na našoj stranici za samo 19.99 eura – 1 mjesec. Sigurno ste imali priliku vidjeti sa desne strane kada čitate članak fotografije za reklamni prostor. Ako želite kupiti reklamni prostor i tu da bude vaša fotografija firme i sl. slobodno nas kotaktirajte ili kliknite na reklamni prostor koji će vas preusmjeriti da platite za jedan mjesec na PayPalu.

Šta drugo da vam kažemo, nego da ste nevjerovatni! Mi nastavljamo sa radom, a vi nas preporučite vašim prijateljima. Čujemo se. 🙂

Autor: Haris Aščalić

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s