Otvorena beta World of Warshipsa!

Autori free to play megahita, World of Tanksa, objavili su da se njihovo novo čedo – World of Warships – sada može slobodno zaigrati bez ikakvih pozivnica i drugih kerefeka. Svi zainteresovani za učestvovanje u pomorskim bitkama mogu odmah downloadati igru (potrebno je preko 19 gigabajta prostora na disku) da započnete igranje.

Wargaming naglašava da oni koji nisu učestvovali u zatvorenoj beti ne moraju strahovati da će se pogubiti u gameplayu, budući da će na početku imati tutorial i učestvovati u bitkama protiv AI protivnika. Inače, bitke se zasnivaju na adrenalinom nabijenim mečevima između timova od po 12 igrača. Na raspolaganju imate različite tipove ratnih brodova, od razarača, preko nosača, pa do brzih krstarica. Otvorena beta sadrži 10 mapa i 90 američkih, japanskih, ruskih i britanskih brodova.

Iako je riječ o free to playu, znate i sami kako to ide sa Wargamingom – možete izvući barem sedmicu dana kvalitetne zabave. Minimalni zahtjevi su: Core 2 Duo E6750, 4GB RAM-a, GeForce 9600GT sa 512MB VRAM-a i 64-bitni Windows XP i više.

Hoćete li igrati World of Warships?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s