Lajkanje stiže i u WhatsApp!

Prema nekim izvješćima, WhatsApp bi mogao dobiti par novih značajki i mogućnosti. U prvome redu, spominje se Like opcija i neke sposobnosti da se obilježe poruke koje nisu pročitane. Beta tester, Ilhan Pektas, ‘twittnuo’ je o Like gumbu te je napomenuo kako mu se čini da je to prilično cool stvar.

Značajka koja se tiče obilježavanja poruka koje nisu pročitane također je zanimljiva vijest. Ova vijest dolazi iz ADSL Zone i tvrdi se kako će značajka biti od posebnog značaja za WhatsApp zbog njegove dvosmjerne interaktivne prirode. Inače, ova tehnologija u vezi nepročitanih poruka nije ništa novo, ali za WhatsApp je to super i korisna stvar. Treba naglasiti kako je Facebook već implementirao neke značajke iz drugih platformi u WhatsApp kao što je ‘read message’ kvačica koja se nalazi u Messenger aplikaciji. WhatsApp sve više počinje dobivati stvari koje ima i Facebook, ali to nas ne treba previše čuditi.

Uostalom, kada je Facebook kupio WhatsApp što smo mogli drugo i očekivati nego da će se WhatsApp ‘uklopiti’ u Facebook sistem. Kako će na sve to reagirati korisnici ostaje nam da vidimo, ali Facebook je sada glavni po pitanju WhatsApp aplikacije. Da, to je pravo stanje stvari.

Koristite li vi WhatsApp?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s