LG Display proizvodi više panela za Apple nego za LG!

LG Display je tijekom prvog kvartala 2015. godine postao drugi najveći dobavljač panela za Apple; istodobno je isporučeno više panela Appleu nego matičnom LG-ju.

Prema podacima firme DisplaySearch i poslovnog portala BusinessKorea, LG-jeva podružnica LG Display postala je tijekom prvog kvartala 2015. godine drugi najveći dobavljač panela za firmu Apple. U tom razdoblju njihove isporuke panela za iPhone flagship uređaje dosegle su brojku od 24,2 miliona primjeraka, što je 34,5% cjelokupne isporuke iPhone panela u prvom kvartalu ove godine. Vodeći dobavljač panela za Apple tijekom prvog kvartala bila je firma Japan Display Inc. (JDI) s udjelom od 35,9%, dok se na treće mjesto iza LG Displaya smjestila firma Sharp s udjelom od 29,6% u broju isporučenih panela.

Treba napomenuti da su isporuke panela LG Displaya Appleu činile 74,4% svih isporuka panela koje je ta firma obavila u prvom kvartalu godine, dok su isporuke panela vlastitoj matičnoj firmi LG u istom razdoblju činile samo 19,4% udjela u ukupnim isporukama.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s