Sutra stižu novi iPodi – navodi iGen!

Čini se kako Apple još uvijek nije u potpunosti spreman napustiti iPod, (iako bi ga glatko mogao zamijeniti bilo koji iPhone), prema pisanju iGena već sutra stižu novi modeli.

Na takav zaključak potakla nas je Appleova odluka da iPod makne s naslovne stranice i malo ga dublje zakopa unutar izbornika. Još tada se činilo kako je Apple započeo proces laganog privikavanja svojih korisnika na mogućnost da jednog dana (i to vrlo skoro) firma više neće izrađivati pa ni prodavati nove modele iPada. Jedan od možebitnih razloga je to što svaki iPhone ima sve potrebno za reprodukciju glazbe. Štoviše iPod je u neku ruku (pogotovo Touch inačica) okrljašteni iPhone kojemu je izbačena mogućnost pozivanja telefonskih brojeva.

Naime, tako ne misli francuska internetska stranica iGen. Naime prema njihovim saznanjima Apple će već sutra predstaviti nove modele iPada. Neki od njih (prema iGenu) dobit će tek manje nadogradnje dok se za Touch model navodi kako stiže osjetna nadogradnja.

Nažalost iGen nije ponudio nikakve tehničke specifikacije, već samo interne oznake prethodnih i ‘dolazećih’ modela. Tako npr. za Nano model se navodi kako će interna oznaka skočiti s trenutne n31 na n31a, a kod Shuffle modela s n12b na n12d. Zbog minimalnih promjena u oznakam igne smatra kako će promjene vezano uz ove modele biti samo vizualne prirode – promjena boje kućišta. Za dimenzijama veći Touch model iGen prognozira ipak nešto veće promjene. Takav zaključak temelje na tome što će se i oznaka modela osjetno promijeniti s trenutne n78 na n102. Prema iGenu to bi mogao biti 64-bitni procesor.

Za kraj napomenimo kako je do sada iGen imao dobre prognoze vezano uz iPode, hoće li tako i ostati saznat ćemo već ove sedmice. Naime, novi iPodi bi prema iGenu trebali stići 14. jula ili negdje oko ovog datuma.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s