Instagram obnovio web verziju svog servisa!

Ekipa iz Instagrama napokon je odlučila nešto pažnje posvetiti i svom webu, te je korisnicima omogućila pretraživanje hashtagova, lokacija i ostalog.

Instagram je vrlo dugo bio dostupan kao isključivo mobilni servis koji je web verziju sustavno ostavljao u sjeni one namijenjene smartfonima i tabletima. Situacija ni sada nije mnogo drugačija, naime ekipa iz Instagrama napokon je odlučila poboljšati iskustvo onima koji fotografije vole pregledavati na stolnom računaru. Nove promjene koje je dobila web verzija Instagrama nisu pretjerano velike, a odnose se na pretraživanje korisnika, hashtagova, lokacija i sličnog, što će korisnike uputiti na stranicu koja će prikazivati samo fotografije koje zadovoljavaju uvjete postavljene u tražilici.

Web tražilica će korisnicima biti prepoznatljiva budući da Instagram pokušava umanjiti razlike između mobilne i web verzije svog servisa, a pretraživanje je samo prvi korak u tom smjeru. Ovo, naravno, ne znači da će  web u budućnosti dobiti prednost, servis ostaje fokusiran na mobilne uređaje.

Koristite li Instagram?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s