U oktobru stiže i prva veća nadogradnja Windowsa 10!

Za tačno sedam dana stižu Windowsi 10, ali za Microsoft nema predaha, u tijeku je izrada prve veće nadogradnje koja će biti plasirana tijekom listopada.

Za tačno sedam dana Microsoft će službeno pustiti u opticaj finalnu verziju Windows 10. Ali to ne znači da je ogromnom poslu došao kraj te da developerski tim može lagano otići na godišnji odmor. Zapravo, odmora nema, jer unatoč tome što su Windowsi 10 označeni kao ‘gotovi’, Microsoftovi developeri imaju još pune ruke posla. Naime, nastavlja se rad na prvoj većoj nadogradnji Windowsa 10 koja bi trebala stići još ove godine – tijekom oktobra.

Prema pisanju internetske stranice Neowin interna oznaka ove nadogradnje je Threshold wave 2 (po kodnom imenu Windowsa 10 – Threshold). Vjeruje se kako ova nadogradnja neće donijeti previše novih mogućnosti, već da će se više bazirati na dodatnim optimizacijama sistema te ispravku bugova na temelju informacija dobivenih od strane korisnika koji 29. jula budu instalirali Windowse 10.

Što se novih mogućnosti tiče podsjetimo kako je Microsoft u zadnji tren odlučio izostaviti mogućnost instaliranja aplikacija na SD memorijske kartice iz finalne inačice Windowsa 10. Dotična funkcija nije ispala trajno, već dok se ne riješe problemi vezano uz nju. Prema Microsoftu ista stiže do kraja godine, što znači da bi mogla biti i dio najavljene Threshold wave 2 nadogradnje.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s