Microsoft osvježio Skype za Android!

Microsoft je izdao novu inačicu Skypea za Android operativni sistem, pored ispravki bugova Microsoft se poigrao i s korisničkim sučeljem.

Microsoftovi developeri u zadnje vrijeme imaju dosta posla. Pored rada na prvoj nadogradnji Windowsa 10 (koja stiže tijekom oktobra) našlo se vremena i za Skype aplikaciju za Android operativni sistem. Dobro, na istoj zasigurno ne rade isti oni developeri koji rade na Windowsima 10, ali poanta se kuži – Microsoft nije zapostavio ostale aplikacije koje nemaju izravne veze s Windowsima u dolasku. Nova inačica Skype aplikacije brojčane oznake 5.6 za uređaje pokretane Android operativnim sistemom, pored redovnog ispravka bugova dobila je i dobrodošle promjene u izgledu korisničkog sučelja.

Sučelje je istovremeno postalo jednostavnije, ali i detaljnije. Naime, statusi vaših kontakata od sada će se prikazivati iznad njihovih avatara kroz cijelu aplikaciju. Recent tab od sada prikazuje i veći broj kontaktiranih osoba što olakšava prebacivanje između chatova. Microsoft je poradio i na čitljivosti poruka tako da je prilagodio pozadinsku boju ‘oblačića’ kako bi tekst došao više do izražaja. Novu inačicu Skype aplikacije za Android OS možete kao i uvijek preuzeti putem Google Play trgovine.

Koristite li vi Skype?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s