TECH VIJESTI: Više od 100 hiljada klikova na našu stranicu za 2 mjeseca!

Hvala vam, nevjerovatni ste! Za 2 mjeseca postojanja naše stranice Tech vijesti napisali smo skoro 700 članaka u vezi naše lijepe tehnologije. Na statistici WordPressa, naša stranica za 2 mjeseca postojanja ima više od 100.000 klikova iz raznih zemalja kao što su: Bosna i Hercegovina, Njemačka, Srbija, Slovenija, Velika Britanija, Hrvatska, Crna Gora, Francuska, Austrija, Sjedinjene Američke Države, Španija, Švedska, Holandija, Švicarska, Danska, Italija, Irska, Portugal i Norveška.

Dosta smo radili na izgledu stranice, da vam prilagodima jednostavno i brzo do najinteresantnijih tehnoloških vijesti na jednom mjestu. Dodali smo mnogo kategorija da biste lakše pogledali određene vijesti, osim potojećeg pretraživaća. Kao što možemo vidjeti za prvi mjesec naše stranice je bilo jako malo posjeta za razliku od sada. Ali ovo je stvarno sjajan napredak za jedan mjesec.

Naša dnevna statistika je preko 20 hiljada klikova. Osim toga, možete kupiti reklamu na našoj stranici ovdje, koja košta 49.99 eura za jedan mjesec.

Mi smo stvarno zadovoljni našom stranicom, jer da nema vas ne bi ni uspjela. Nastavljamo istraživati vijesti i pisati članke, a vi nas nastavite pratiti i preporučivati vašim prijateljima. Ako imate neku vijesti, pitanje, sugestiju ili komentar slobodno me kontaktirajte. Čujemo se 🙂

Vaš autor: Haris Aščalić

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s