Vodafone usporio pad prodaje u Europi!

Najnovije informacije pokazuju kako je Vodafone uspio smanjiti pad prodaje u Europi. Ukupni prihodi su porasli za 0,8 posto u zadnja tri mjeseca, a pad prodaje je zaustavljen na 1,5 posto. To je značajno poboljšanje u odnosu na mart kada je pad prodaje iznosio 5 posto.

Što se tiče 4G pokrivenosti u Europi, ona je dosegla 75 posto, što je bolje nego u Velikoj Britaniji gdje ta pokrivenost iznosi 68 posto. U Londonu je 4G pokrivenost 100 posto što je sjajna vijest za sve one korisnike koji tamo žive. Vittorio Colao, šef Vodafonea, ističe kako se poslovanje u Europi stabilizira te da je optimističan u vezi budućih rezultata. 4G kupaca ima 18,9 miliona širom Europe, naglašava Vittorio Colao.

Ukupan iznos podatkovnog prometa narastao je 78 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je u Africi, Bliskom istoku i azijsko-pacifičkoj regiji narastao na 97 posto, a u Europi promet je porastao za 64 posto. Bitno je naglasiti kako će Vodafone imati velike koristi zbog odluke Facebooka da se natječe s YouTube servisom. To znači da će se što više podataka konzumirati, a Vodafone u tom slučaju će sigurno profitirati.

Osim toga, raste broj kupaca u Grčkoj i Rumunjskoj te i u tom slučaju Vodafone može biti zadovoljan. Što se dionica tiče, one su porasle za 3,6 posto prije par dana.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s