Windows 10 Mobile stiže u novembru?

Nakon predstavljanja desktop inačice Windowsa 10, Microsoft korisnicima ostaje dužan još mobilnu inačicu OS-a koja bi mogla stići krajem godine – u novembru.

Desktop inačica Windowsa 10 jučer je krenula prema korisnicima širom svijeta. Ali šta je s mobilnom inačicom koja bi trebala upogoniti Microsoftove Lumije? Prema dosadašnjim informacijama vezano uz Windows 10 Mobile, dotična inačica je trebala biti spremna krajem godine – tijekom novembra. Ali, čini se da u tom terminu neće svi korisnici moći preuzeti Windows 10 Mobile. Za sada je izgledno kako će u novoj inačici Windows OS-a moći uživati oni korisnici koji se tih dana odluče na kupnju novog Lumia smartphonea, dok će ostali biti na manjem čekanju.

Naime Anthony Doherty iz Microsoftove južnoafričke podružnice, natuknuo je kako će Windows 10 Mobile biti spreman krajem godine. Naime, za razliku od novih Lumia koje po zadnjem stižu tijekom oktobra, Windows 10 Mobile bit će spreman tek u novembru. Doherty nažalost nije bio pretjerano precizan, tako da (za sada) bilo koji od 30 dana u novembru može biti ‘D’ dan.

Budući da ove informacije dolaze iz Južne Afrike, postoji mogućnost kako se radi o terminu predstavljanja isključivo na tom području, te da će korisnici iz SAD-a i Europe Windows 10 Mobile dobiti prema ranijim glasinama – tijekom septembra, odnosno, tijekom oktobra.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s