Odjeća budućnosti: Napunite bateriju telefona pomoću traperica!

Traperice koje pune bateriju telefona možda postanu popularne u budućnosti. Dizajn naziva #Hellojean ima poseban džep koji sadrži bateriju kako bi osoba koja nosi ove posebno dizajnirane traperice mogla napuniti bateriju telefona.

Ženski model traperica prodaje se po cijeni od 190 dolara, što baš i nije jeftino, a dodatni džep predviđen za nošenje telefona je vrlo malih dimenzija pa telefoni poput iPhonea 6 i veći ne mogu stati u njega. Specijalno dizajnirani horizontalni džep za bateriju nalazi se iznad zadnjeg džepa, zajedno sa još jednim vertikalnim džepom koji je smješten nešto niže, za telefon iPhone 5/5S ili neki sličnih dimenzija. Baterija koja se prodaje odvojeno, i za koju treba izdvojiti 49 dolara, stavlja se u horizontalni džep, dok je USB kabel skriven u šavovima kako se ne bi vidio.

Ove traperice predstavljaju alternativu glomaznim prijenosnim baterijama koje ne mogu tako lako stati u svaki džep. Nije poznato jesu li ove trapeice udobne za nošenje, a mogu se naručiti već sada, sa stranice proizvođača. Ovo nije prvi put da dizajneri pokušavaju punjače ugraditi u odjeću. Prošle je godine predstavljen XOO remen koji je izgledao kao i svaki drugi remen od kože, ali je mogao puniti bateriju telefona. Primjerice, iPhone 6 mogao je napuniti za tri sata.

Jedan grupa bivših studenata čak radi i na obući koja će uređaj moći napuniti u hodu, a jedan sat hodanja bit će dovoljan za dva i po sata korištenja telefona. Što nam donosi budućnost, preostaje vidjeti.

Izvor: dailymail.co.uk

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s