PlayStation 4 uskoro dobiva emitiranje gameplaya preko YouTubea!

Novi firmware za PlayStation 4 konzolu, verzije 3.00, bit će jedan od onih koji uvode značajne novitete za konzolu. Trenutno je u beta testiranju i stiže kroz nekoliko mjeseci.

Većina sistemskih ažuriranja za PlayStation 4 do sada su bila samo ‘stabilizacijska’, sa ispravcima i pokojom promjenom. Međutim, ažuriranje verzije 3.00 neće biti takvo nego će PlayStationu 4 donijeti niz novih funkcija. Lista istih izvučena je iz trenutnog beta testiranja, što znači da bi ažuriranje trebalo bit dostupno uskoro – najkasnije do jeseni. Među najznačajnijim novitetima svakako su mogućnosti emitiranja igre preko YouTube kanala te stavljanje 10-sekundnih video isječaka na Twitter.

U glavnom meniju nakon ovog ažuriranja pojavit će se Events sekcija u kojoj će biti navedena lista događaja u kojima korisnici PlayStationa mogu sudjelovati.

U Friends meniju bit će dodan Community segment pomoću kojega ćemo moći pretraživati bazu drugih igrača prema preferencijama, odnosno pridružiti se nekim zajednicama ili osnovati vlastitu.

U Now Playing sekciji sada će se moći izravno pridružiti drugim igračima u igri, zatražiti da emitiraju svoj gameplay, a na What's New listi moći će se ostavljati komentari za pojedine aktivnosti.

Koristite li PlayStation 4?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s