Nosgoth: Igra u kojoj mjesečno možete zaraditi do 1.000 dolara!

Square Enix objavio je kako će od 1. oktobra i službeno krenuti Nosgoth liga u kojoj će igrači, ako budu najbolji, moći zaraditi i do 1.000 dolara mjesečno. Sve što je potrebno je da igrač ima najbolji rezultat na kraju svakog kola lige (koje se održava u roku od mjesec dana) jer tako osvaja prvo mjesto i 1.000 dolara, Bloody Victor Alchemist skin, 4 ključa za kovčege i još razne druge dodatke.

Nosgoth je inače free 2 play timska akcijska igra, a nagrađeni će biti svi koji sudjeluju u ligi i dostignu brončani rang (Bronze grupa). Novac je osiguran za najboljih 100 igrača; drugo mjesto osvaja 800 dolara, treće 600, a igrač na desetoj poziciji dobiva 150 dolara. Zatim slijede manje nagrade od 100, 75, 50 i 30 dolara mjesečno za igrače od 76. do 100. mjesta. Čak i taj iznos nije toliko loš jer barem nešto zaradite igrajući ovu igru, što je super stvar, no pitanje je bi li vam se igra svidjela ili ne.

Svi ovi igrači dobiju i predmete koje dobiva prvoplasirani, a neće biti uskraćeni ni oni koji ne budu u ovoj ‘Eternal‘ grupi od Top 100. Oni koji budu u Blood, Gold i već spomenutoj Bronze grupi, također će dobiti veliki broj predmeta u igri. Više informacija o igri možete dobiti ovdje.

Hoćete li igrati?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s