HERE karte vam mogu pronaći i WC!

HERE karte uskoro pružaju i jednu zanimljivu novost.

HERE karte su definitivno jedan od simbola uspješnosti Nokie kao firme. Iako su mobiteli možda u današnje vrijeme diskutabilni, HERE karte su s vremenom objektivno samo bolje i bolje. Zato i ne čudi da su ih tako lako prodali za 3 milijarde dolara BMW-u, Audiju i Daimleru. Zna Nijemac šta valja. HERE karte nije potrebno previše predstavljati. Dok su Google Karte ponosno najavljivale mogućnost navigacije i javnim prijevozom, korisnici HERE karata su tu mogućnost imali već godinu dana. Ali, HERE ne staje ovdje. Kao što se lako izgubiti vani, tako se lako izgubiti i unutra. Pogotovo je to problem kada nas, stisne.

HERE će sada omogućiti svima da dodaju i 3D nacrte velikih trgovčakih centara i drugih velikih zgrada. Već sada ima dodano preko 13.000 različitih karata zračnih luka, stadiona i drugih velikih građevina. Iako se već sporadično mogu naći karte koje pružaju jednaku mogućnost pregleda građevina, HERE će omogućiti i navigaciju unutar njih, zoomiranje (puno teže kod 3D karata nego što se čini na prvi pogled) i mogućnost korištenja gestama.

Tako da bi uskoro mogli pronaći i WC u shopping centru ili kiosk s najfinijom hranom. Možda naše građevine nisu toliko velike, ali definitivno praktična stvar kada putujete u inozemstvo.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s