Stigao Skype 5.10 za Android!

Skype u svojoj najnovijoj 5.10 inačici za Android omogućava dodjeljivanje proizvoljnih tonova kontaktima te lako dijeljenje fotografija s drugim korisnicima.

Microsoft je izbacio novu inačicu svoje Skype aplikacije za Android operativni sistem. Nova inačica nosi oznaku 5.10 i donosi par poboljšanja u odnosu na ranije inačice. Kao i uvijek tu su ispravke uočenih bugova, te nove opcije vezano uz olakšavanje prepoznavanja pojedinih korisnika. Naime, nova 5.10 inačica Skypea dobila je mogućnost proizvoljnog dodjeljivanja tonova kontaktima za dolazne pozive.

Nadalje tu je i nova mogućnost – Forward Photo koja omogućava dijeljenje fotografija iz chata s drugim osobama koje trenutno ne sudjeluju u tipkanju. Tako npr. Kada vam frend pošaljelu ludu fotku s ljetovanja istu možete proslijediti dalje, s ostalim frendovima s kojima trenutno ne tipkate, a za koje ste sigurni da bi željeli vidjeti fotku. Za kraj recimo kako se od sada može mijenjati i boja avatara za grupne chatove. Novu 5.10 inačicu Skypea možete preuzeti izravno iz Google Play trgovine.

Koristite li Skype?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s