Tech vijesti: Danas 3 mjeseca postojanja, više od 450.000 klikova iz 58 zemalja na stranici sa skoro 1.000 članaka!

Hvala Vam, da nema vas ne bi bilo ni ove stranice! Danas slavimo 3 uzbudljiva mjeseca postojanja naše stranice Tech vijesti. Naime krenuli smo sa radom 26.05.2015. godine a danas je 90 dana postojanja.

Posjećenost naše stranice za 90 dana je više od 450 hiljada klikova iz 58 zemalja u ovom trenutku, što je fantastično! Napisali smo skoro 1.000 članaka u vezi naše lijepe tehnologije. Dnevno objavimo oko 20ak članaka i dnevna posjećenost je oko 20ak hiljada. Dosta smo radili na designu stranice, i mnogo toga smo doradili da izgleda lijepo, prilagođeno vama za čitanje. Nevjerovatno je to što smo za 2 mjeseca postojanja imali stotinjak hiljada klikova na stranici a sada je taj broj skoro 4 puta veći.

Osim toga, na našoj stranici se možete oglašavati, reklama košta 49.99 eura – 1 mjesec ili se pretplatiti za svakodnevno informisanje o najinteresantnijim tehnološkim vijestima koje mogu dolaziti na vaš npr. email, i to košta samo 4.99 eura mjesečno.

Zainteresovani za oglašavanje, slobodno nas kontaktirajte. Ako imate pitanje, sugestiju, komentar ili vijest – ovdje je kontakt. Nastavite nas pratiti i preporučivati prijateljima, dobro vam ide. Čujemo se 🙂

Vaš autor: Haris Aščalić

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s