Nadograđeni Android Wear na LG G Watch R, donosi Wi-Fi vezu!

Uz najnoviju nadogradnju sistema Android Wear, LG G Watch R, prvi njihov okrugli nosivi uređaj dobit će podršku za Wi-Fi pa će korisnici moći primati obavijesti i druge informacije čak i bez Bluetooth veze.

Tijekom sljedećih nekoliko dana, Firmware Over-the-Air (FOTA) update za LG G Watch, G Watch R i Watch Urbane bit će dostupan širom svijeta. Kao jedina kompanija koja je predstavila tri zasebna uređaja s platformom Android Wear, LG je u potpunosti predan Androidovom nosivom ekosustavu. Osim Wi-Fi mogućnosti za uređaj G Watch R, sva tri LG-eva uređaja će sada podržavati interaktivne prednje strane sata koje vlasnici mogu preuzeti s Google Playa. Ovakve prednje strane omogućuju prikaz dodatnih povezanih informacija uslijed tapkanja po specifičnim područjima.

Najnoviji update će osigurati i podršku za korisne aplikacije, kao što je prikaz četverodnevne vremenske prognoze ili prijevoda na brojne strane jezike, i to baš na satu. Kako nema potrebe za uzimanjem i uključivanjem telefona, Android Wear aplikacije su praktične te štede vrijeme aktivnim i zauzetim korisnicima. Za više informacija o updateu i ključnim značajkama posjetite Googleov službeni Android Wear blog.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s