Events for Gmail sam će ubaciti sastanke u Kalendar!

Korisno za sve koji se služe Google Appsima: Googleov Kalendar od sad automatski dodaje događanja iz Gmaila, pa više to nećete morati raditi ručno.

Od ove sedmice korisnici Google Appsa imat će na raspolaganju mogućnost automatskog dodacanja događanja u Google Kalendar, temeljem podataka i informacija dostupnih u sandučiću Gmaila. Privatni korisnici Gmaila imaju tu opciju na raspolaganju već neko vrijeme, ali po početnim postavkama je isključena. Events for Gmail je korak dalje od onog što radi Google Now, koji nas već obavještava u realnom vremenu kad trebamo poći kako bi stigli na vlak ili autobus, ponuditi upute kako doći do hotela u kojem smo rezervirali smještaj i tome slično.

Uključite li tu opciju, automatski će stavljati u Kalendar sastanke, rezervacije i druga događanja čim potvrdite da ćete u njima sudjelovati. Dođe li do promjena, automatski će ih unijeti. Kad novi servis postane dostupan trebali bi dobiti obavijest, a upute kako ju uključiti i koristiti potražite u Google Support pod ‘Remove events for Gmail‘. Ako je dostupan, pojavit će se u postavkama Kalendara na tabu General, odmah ispod ‘Time format‘.

Koristite li vi Gmail?

Izvor: neowin.net

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s