Na Google Desktop tražilici u rezultatima pretraga počeli se prikazivati tweetovi u stvarnom vremenu!

Real-time tweetovi uz Google rezultate pretraživanja? Zvuči kao da pijemo dobro vino i uz to konzumiramo neki fini sir i masline. U prijevodu – odlična stvar za korisnike. Google je dodao tweetove svojim desktop rezultatima pretraživanja, a značajka je dostupna i na mobitelima.

U potrazi za ‘Donald Trump‘ otvara se feed Donald sa Donaldovim tweetovima. Kada utipkate ‘#ashleymadisonhack’ dolaze tweetovi koji upotrebljavaju ovaj hashtag. Google će prikazivati razne informacije u real-life vremenu, ali sve ovisi o tome što je u tom trenutku glavna vijest ili što se trenutno događa. Ova značajka je sjajna stvar za korisnike da odmah vide što se događa oko toga što oni traže, a Google time dobiva na dinamičnosti. Što se Twittera tiče, on dobiva puno više pažnje od strane korisnika.

Ko zna je li ova suradnja možda korak prema tome da Google kupi Twitter? Pisali smo o tome kako se to najvjerojatnije neće dogoditi te da postoji mnogo razloga za to, ali ovakva lijepa suradnja nam je vrlo ‘sumnjiva’. Ljubav Twittera i Google je trenutno intenzivna, a možda završi i brakom, ko zna.

Koristite li Twitter?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s