Aplikacija za upravljanje kućanskim uređajima!

AEG će na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu predstaviti aplikaciju My AEG pomoću koje će se putem pametnih uređaja moći upravljati svakodnevnim kućanskim poslovima poput kuhanja i pranja.

Prema najavama koje nam stižu iz AEG-a aplikacija My AEG će se moći povezati s njihovom pametnom parnom pećnicom ProCombiPlus Smart koja se može spojiti na internet te sadrži ugrađenu kameru, a korisnici će putem aplikacije moći saznati što se događa u njihovoj pećnici čak i ako nisu u istoj prostoriji. Ovo će korisnicima omogućiti da s kauča dok gledaju televiziju upravljaju procesom kuhanja i pod kontrolom imaju sve što se događa u kuhinji. Aplikacija će također pružiti kuharske savjete, savjete o namještanju postavki pećnice i recepte.

Osim kulinarskih savjeta aplikacija My AEG također pruža i savjete za pranje rublja. My AEG tako će korisnike voditi kroz mnoštvo simbola za očuvanje rublja te pružiti sve potrebne informacije o tome koji je program najpogodniji za njihovo rublje, ovisno o vrsti odjeće koja se nalazi u perilici. Aplikacija My AEG bit će dostupna za sve iOS i Andorid uređaje od januara 2016. godine.

Šta kažete na ovo?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s