Facebookova nova Moments aplikacija automatski kreira glazbeni video od vaših slika!

Facebook nastavlja s predstavljanjem noviteta, a posljednji u nizu je Facebook Moments, aplikacija za dijeljenje fotografija, ali odsad kroz video i audio, što bi je moglo učiniti mnogo zanimljivijom korisnicima. Dosad je funkcionirala na način sinkronizira uređaje i Facebook račune pa da sami preuzimamo s drugih uređaja fotografije ili video, bez da ovisimo o tome kad će naši prijatelji ili poznanici to učiniti, a po novom se to može činiti na zanimljiviji način.

Pa će tako Facebook Moments automatski kreirati glazbeni video za svaki album u kojem se nalazi više od šest fotografija, a naravno da svaki korisnik kasnije može sam postaviti fotografije koje žele da se prikazuju, uobličiti to u zanimljiv video i dijeliti na svom računu uz automatsko tegiranje osoba koje se nalaze na video snimci, odnosno osoba koje želimo da vide snimku.

Time Facebook postaje konkurentan Flipgramu ili Google Photos, koji čine isto, ali u slučaju Googlea uz animacije. Naravno, nije to nešto za čime bi starije generacije pohrlile, ali mladima će se svakako činiti zanimljivim i nije loše što Facebook daje toliko alternativa i konstantno se razvija pa ne može biti dosadan, ali ni predvidljiv. Sigurno da je ovo samim time pogodak, korak prema tome da korisnik nema razloga napuštati tu društvenu mrežu.

S obzirom da na njoj obitava oko 1,49 milijardi aktivnih korisnika, koliko je zabilježeno u drugom kvartalu ove godine, jasno je da se što veći dio njih želi zadržati što dulje na samom Facebooku. To znači profit, to znači brže testiranje noviteta i to znači dugoročno uspjeh za Marka Zuckerberga i njegov revolucinarni izum.

Očito je da znaju jako dobro kako ostvariti ciljeve, a to ne bi znali da nisu otvoreni i da ne prate tržište konstantno, da ne slušaju savjete i ne uvažavaju kritike. Jer, 2004. godine bilo je drugo vrijeme, druga generacija, danas je nešto drugačije, 2025. bit će još drugačije. Samo uz razvoj se može i do 2035., pa i dalje.

Jeste li isprobali Moments?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s