Hacknet: Igra bazirana na hakiranju!

Hacknet je igra koja je bazirana na pravom hakiranju gdje morate koristiti prave UNIX naredbe za rješavanje dobivenih poslova i zadataka.

Preuzimate ulogu osobe koja prima poštu od preminulog hakera pomoću kojih morate osigurati da njegov operativni sistem Hacknet ne dođe u krive ruke. Tijekom igre morat ćete savladati logiku i naredbe potrebne za preopterećivanje proxy servera, rušenje zaštita i manipuliranje dokumentima. Za osobe koji nisu upoznati s UNIX naredbama, igra nudi dobar tutorial za savladavanje spomenutih akcija. Što se tiče tehničke strane, vizual igre se bazira na tekstualnom sadržaju što znači da vam je dovoljno da vaše računalo pokreće minimalno Windows XP uz 512MB radne memorije.

Ovo nije igra za ljude koji nemaju strpljenja učiti i čitati veliku količinu tekstova, bilo to elektronička pošta s opisom misije ili nečiji privatni razgovori. Preporučujemo ovu igru svima koji su zainteresirani za ovom tematikom jer stvarno pruža izvanredno iskustvo. Igru možete kupiti putem Steam-a po cijeni od 10 dolara.

Jeste li uzbuđeni hakirati u novoj igri?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s