Potpuno personalizirano: PayPal pokrenuo novi ‘P2P’ servis za plaćanje!

Po prvi puta, svi koji koriste PayPal servis moći će preko nove usluge na domeni PayPal.Me koristiti potpuno personalizirani URL koji će olakšati primanje novaca na ovaj iznimno popularni servis.

Iako se mnogi pitaju koji je razlog da PayPal krene s nečim što, na prvi pogled, već ima u svom portfelju, ali ovo je doista nešto sasvim novo. Prvo i osnovo, linkovi oblika paypal.me/vase-korisnicko-ime su vrlo jednostavni za pamćenje i dijeljenje putem društvenih mreža, ako primjerice skupljate donacije za svoj novi projekt. K tome, ovdje je naglasak na potpunoj jednostavnosti, za razliku od ‘klasičnog’ PayPala na PayPal.Me možete vrlo brzo uplatiti i primiti novac jer je riječ o servisu koji je namijenje nešto mlađoj populaciji. Jer, ovdje ćete moći podijeliti novac za troškove, posuditi novac prijateljima ili obitelji, platiti nekome ručak ili večeru u restoranu i tome slično. Dakle, riječ je o svojevrsnom ‘peer-to-peer‘ ili skraćeno ‘P2P‘ servisu za materijalne troškove.

PayPal već sada ima bazu od 170 miliona aktivnih korisnika širom svijeta, s uslugom PayPal.Me želi otići korak dalje i stvoriti, kako sami to kažu ‘sasvim novo korisničko iskustvo kada je u pitanju plaćanje putem weba’. Kako se u današnje vrijeme praktički sve odvija u pokretu, potrebna je brzina, mobilnost i jednostavnost, PayPal.Me to sve ima. Postoji sličan servis, koji se zove Venmo, ali on radi isključivo s američkim bankama. PayPal.Me je krenuo u 18 zemalja svijeta, popis možete pogledati na službenoj web stranici projekta PayPal.Me. Kao i puno puta kada su premijere globalnih servisa u pitanju.

Koristite li vi PayPal?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s