U potpunosti bežične Parrot Zik 3 slušalice!

Parrot je predstavio novu generaciju slušalica Zik 3 koje donose podršku za reprodukciju s nosivih uređaja kao što je Apple Watch, tehnologiju uklanjanja šuma i podršku za bežično punjenje.

Parrot je na IFA sajmu predstavio novu generaciju Zik slušalica nastalih kao vizija francuskog dizajnera Philippea Starcka. U odnosu na prethodnu generaciju, Parrot Zik 3 slušalice u korak su sa modernim tehnologijama te donose mogućnost reprodukcije glazbe s nosivih uređaja kao što su Apple Watch i Android Wear uređaji. Također, tu je i mogućnost uklanjanja šuma do 30 decibela, a ukoliko se ne želi u potpunosti izolirati od zvukova u okolini može se aktivirati opcija Street Mode koja umanjuje efekt uklanjanja šuma. Pomoću opcije Head detection detektira se kada je korisnik skinuo slušalice i automatski zaustavlja reprodukciju glazbe.

Što se tiče povezivanja, Zik 3 slušalice mogu se spojiti putem Bluetootha, 3,5-milimetarskog priključka ili putem USB- a (u tom slučaju gdje je to moguće aktivira se opcija unaprjeđenja kvalitete reproduciranog zvuka, a putem USB-a se slušalice mogu i puniti). Osim putem USB-a punjenje slušalica može se odvijati i bežično putem Qi tehnologije. Slušalice posjeduju kapacitivni ekran s kontrolama za upravljanje slušalicama, a njima je moguće upravljati i putem dediciranih aplikacija za pametne telefone, tablete i Android Wear uređaje. Ugrađena baterija od 830 mAh pruža maksimalnu autonomiju od 18 sati, dok proces punjenja traje 2 sata. Trenutno nije poznata ni cijena ni datum kada će se Parrot Zik 3 slušalice pojaviti na tržištu.

Biste li voljeli ovakve imati?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s