LinkedIn radi na bržoj i boljoj konverzaciji među korisnicima!

LinkedIn radi na novoj značajki gdje bi korisnici mogli puno brže i lakše razgovarati. Radi se o tome da se omogući više kratkih, casual razgovora s naglaskom na grupne razgovore. Traži se ‘čišći i modernijiizgled, a radi se i na poboljšanju chat sučelja.

S više od 380 miliona korisnika, LinkedIn se nada kako će ga nova značajka u vezi poruka staviti u rang s popularnim Facebook Messengerom i Twitterom. Napomenimo samo kako je Twitter uklonio ograničenje od 140 znakova kod izravne razmjene poruka, pa nam se čini kako se korisnicima želi omogućiti razgovor bez pravila i zabrana. LinkedIn želi postići upravo to – da korisnici ostanu duže na njemu da ne da se odmah izlogiraju. To se može postići prije svega mogućnošću da korisnici razgovaraju između sebe što dulje i što češće.

Prilikom razgovora s nekim drugim korisnikom na LinkedInu, sada ćete moći dodati emotikone i GIF-ove. Ova značajka u vezi bržeg i lakšeg razgovora dostupna je korisnicima s engleskog govornog područja i za iOS Apple i Google Android sisteme. Priča se kako bi LinkedIn mogao uvesti i komponente umjetne inteligencije kao što je ‘M‘ kod Facebooka, ali ipak pričekajmo službenu vijest.

Koristite li ovu poslovnu društvenu mrežu?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s