Assassin's Creed sada ima vlastitu društvenu mrežu!

Assassin's Creed Council je mjesto na kojmu ćemo ubuduće moći pronaći sve vezano uz Assassin's Creed franšizu, uključujući i neke ekskluzivne materijale.

Ubisoft je upravo lansirao Assassin's Creed Council – mrežno odredište koje će služiti kao polazna baza za sve AC stvari, ponajprije insajderske informacije, ali i za razmjenu korisničkih sadržaja tako da u neku ruku predstavlja i društvenu mrežu. Članstvo u AC Councilu je besplatno, a korisnicima će povremeno osigurati i neke ekskluzivne sadržaje, većinom vezane uz pogled ‘iza scene’ razvojnog procesa nadolazećeg AC Syndicatea i budućih igara (jer uopće nije sporno da li će ih biti).

Osim toga, članstvo u Councilu registriranim će korisnicima dati mogućnost da osvoje put u jedan od Ubisoftovih studija, upoznavanje razvojnog tima i sudjelovanje u ‘posebnim događajima’. Ne znamo šta su ti posebni događaji, ali damo se kladiti da vjerojatno uključuju nekakav cosplay i valjanje u sjenu. Što zapravo zvuči jako zanimljivo, kad malo bolje razmislimo.

Igrate li Assassin's Creed?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s