GTA Online uskoro postaje zanimljiviji uz Freemode Events!

Iako GTA Online nudi gomilu različitih izazova i modova igre, mnogi igrači jednostavno vole uživati u haotičnom Freemodeu – koji bi uskoro trebao postati puno zanimljiviji.

Naime, Rockstar je za iduću sedmicu najavio lansiranje Freemode Events updatea, koji u Freemode donosi brojne nove izazove i misije koje će biti moguće igrati bez ikakvih dodatnih menija, lobija i učitavanja, jer će biti inkorporirani u sam Freemode. Neki od novih Freemode izazova su tako King of the Castle, free for all mod u kojem se igrači bore za prevlast nad određenim lokacijama na mapi, ili recimo Hunt the Beast, mod u kojem se jedan igrač transformiše u znatno bržeg i jačeg lika, sa kojim mora pobjeći svim drugim igračima.

Pored navedenih izazova, Freemode Events update donosi i brojne druge, a sa nekima od njih se možete upoznati u videu koji vam donosimo u nastavku. Sami Freemode Events izazovi se mogu aktivirati u bilo kojem trenutku dok ste u Freemodeu, a svaki igrač će u opcijama moći prilagoditi tipove izazova koje želi vidjeti prilikom igranja GTA Onlinea. Rockstar će Freemode Events update lansirati na PC-u i konzolama nove generacije 15. septembra ove godine.

Igrate li novi GTA?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s