Microsoft Office 2016 stiže 22. septembra!

Microsoft je objavio kako će nova verzija njihovog popularnog seta uredskih alata namijenjena Windows operativnom sistemu, Office 2016, biti lansirana već ovog mjeseca – tačnije, 22. septembra. ‘U martu ove godine, najavili smo Office 2016 IT Pro i Developer Preview. Od tada smo slušali vaš feedback i nastavili da gradimo, dorađujemo i poboljšavamo Office 2016 za Windowse,’ stoji na zvaničnom Office blogu.

Iz Microsofta administratorima poručuju kako je ovo verzija Officea koju ‘neće željeti da čekaju da je ponude svojim korisnicima’, te kako sa deploymentom novog Officea neće ni morati da čekaju zahvaljujući ‘mnogim poboljšanjima na polju IT menadžmenta’.

Ukoliko ste zaboravili, Microsoft je još u maju lansirao Preview verziju novog Officea koju su mogli isprobati svi zainteresovani korisnici, a ukoliko vas zanimaju dodatni detalji o modelima nadogradnje na Office 2016 za poslovne korisnike ili novi alati i opcije za administratore, svakako vam preporučujemo da se zaputite na ovu adresu.

Koristite li Office i koji?

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s