Osvježen mobilni eBay!

eBay mobilna aplikacija dobila je veliku nadogradnju s kojom je stiglo dugo traženo jednostavnije i praktičnije korisničko sučelje.

Korisnici eBay aplikacije na iOS i Android mobilnim uređajima ove su sedmice dobili novu nadogradnju, oznake 4.0, koja je donijela obnovljeno i pojednostavljeno korisničko sučelje te niz novih mogućnosti za prodavatelje. Sučelje je razdvojeno na tri kategorije – po jednu za kupovinu, prodaju i aktivnost. Potonja korisnicima omogućuje da na jednom mjestu prate sve pregledane stvarčice ili ostvarene kupnje. Izgled sučelja identičan je na obje mobilne platforme, što za sobom povlači i identično iskustvo.

Korisnici koji kroz mobilnu aplikaciju kupuju kroz Shop tab moći će lakše pregledavati kategorije listinga, akcijske rasprodaje i slično, a moramo primijetiti da taj dio neodoljivo podsjeća na početnu stranicu ‘velikog eBaya’. Prodavači će na raspolaganju imati praćenje svojih listinga te niz mogućnosti podešavanja izloženosti ovisno o aktivnosti i sličnom.

Velika novost je i uvođenje opcije Valet. Radi se o novoj usluzi kroz koju manje aktivni prodavači mogu provjerenim prodavačima poslati stvari koje žele prodati, te im ponuditi postotak zarade u zamjenu za fotografiranje i organiziranje prodaje. Više informacija dostupno je ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s