Tijekom četvrtog kvartala bit će isporučeno oko 3 miliona iPad Pro uređaja!

Prema predviđanjima Digitimes Researcha, Apple će u četvrtom kvartalu ove godine isporučiti između 2,5 i 3 miliona primjeraka iPad Pro uređaja, ponajviše zbog slabih isporuka njegova IGZO zaslona.

Prema predviđanjima Digitimes Researcha, tijekom četvrtog kvartala ove godine bit će isporučeno oko 3 miliona primjeraka Appleovog novog iPad Pro tableta. Kao razlog za to u Digitimes Researchu navode slabije isporuke IGZO zaslona koji se ugrađuje u iPad Pro. Trenutačno taj zaslon isporučuje jedino Sharp, LG Display će započeti s isporukama malih količina ovih zaslona u studenom, a Samsung tek u 2016. godini. Zbog navedenog razloga Apple će u četvrtom kvartalu 2015. godine moći isporučiti između 2,5 i 3 miliona primjeraka iPad Pro uređaja.

Digitimes Research također upozorava na skupoću paketa koji sadrži iPad Pro uređaj, Pencil stylus i pripadajuću tipkovnicu. Konkretno, iPad Pro model od 32 GB, Pencil stylus i tastatura u SAD-u će zainteresirane kupce stajati 1,067 dolara, dok, za usporedbu, Macbook Pro prijenosni računar s uključenim SSD-om, čiji kapacitet iznosi 128 GB, stoji 899 dolara.

Budući Microsoftov Surface Pro 4 tablet s uključenom tastaturom imat će sličnu cijenu kao i iPad Pro paket, ali on bi trebao ponuditi bolji hardver i bolju iskoristivost u poslovnom okruženju.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s