Microsoft kupio firmu koja izrađuje popularnu lockscreen aplikaciju za Android!

Dogodila je jedna akvizicija koja bi prošla potpuno nezapaženo da je slučajno nisu otkrili neki mediji. Naime, Microsoft je kupio Double Labs, kreatora Echo Notification Lockscreen za Android. Lockscreen aplikacija vam omogućuje da prilagodite svoj lockscreen na način da možete vidjeti obavijesti a da pri tome ne otključavate telefon.

Zanimljivo je kako je Microsoft već napravio svoju Android lockscreen aplikaciju prošle godine pod nazivom Next Lock Screen. Postavlja se pitanje zašto su Microsoftu potrebne dvije gotovo identične lockscreen aplikacije?

Julie Larson-Green, koja je Chief Experience Officer u Microsoftu izjavila je kako je ova akvizicija digla ‘produktivnost na sljedeću razinu’. Napomenula je kako Apple, Android i Windows Phone imaju samo upozorenja no ne i značajku personalizacije.

Inače, Echo Lockscreen ima preko 50.000 recenzija na PlayStore u ovom trenutku što će Microsoftu sigurno biti zanimljivo u smislu traženja novih podataka i informacija. Očito je da Microsoft ovom akvizicijom napada svoju konkurenciju te je i sama Julie Larson-Green to napomenula. Zato je i tako tiho sve ovo prošlo u javnosti.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s