Zavirite u prvi Apple Store dizajniran pod palicom Jonyja Ivea!

Apple je u Bruxellesu predstavio novi Apple store u potpunosti dizajniran od strane Johnatana Ivea.

Radi se o Appleovoj poslovnici koja se u potpunosti razlikuje od ostalih i koja na neki način predstavlja budućnost Appleovih prodajnih mjesta širom svijeta, piše The Next Web. Belgijski izvor ANV objavio je video-snimku samog otvorenja, a na prvi pogled čini se da je ovaj store u Bruxellesu puno bogatiji drvenim elementima.

Ovo je ujedno i prva Appleova poslovnica dizajnirana od strane istog čovjeka koji radi na dizajnu Appleovih proizvoda, Jonyja Ivea. Tu su i drvene klupe koje će poslužiti za odmor prilikom šetkaranja kroz Store, a vrijedi primjetiti i arhitekturu drvenih polica koje zapravo ističu proizvode, a sakrivaju svu onu ambalažu koja se nalazi iza njih. Smanjen je i broj fotografija proizvoda na zidovima koje sada zamjenjuje zaslon, a sve u svemu poslovnica izgleda kao na mjesto na kojem ćete otići u izlazak umjesto onog na kojem ćete debljinu novčanika zamijeniti novim iPhoneom ili pak zatražiti zamjenu slomljenog zaslona.

U svakom slučaju, radi se o još jednoj zanimljivoj lokaciji koju će posjetiti svaki fanboy i okinuti koji selfie. U Appleovom stilu – jednostavno i minimalistički, kao i uvijek.

Ako Vam se svidio ovaj članak ne zaboravite podijeliti sa prijateljima!

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s